Jeg lager nettsider og nettbutikker
SKREDDERSYDD ETTER DITT BEHOV OG ØNSKE
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Om Webflow

Webflow som publiserings verktøy fungerer som både nettside bygger og webhotell, så her får du alt på samme stedet.

Webflow gjør det veldig enkelt å designe og bygge en nettside, da du ikke behøver å skrive en eneste kode linje selv. Webflow har tatt hånd om alt det.

Jeg lager sidemalene for deg, og eventuelle sider du vil ha skreddersydd som ikke skal se ut som de andre sidene på nettstedet ditt. Deretter kan du selv enkelt endre på tekst og bilder, og også lage flere sider. Alt du behøver å gjøre, er å skrive mye, informativ og fengende tekst og velge bilder som harmonerer med innholdet på siden.

Webflow har også en stor mengde informasjons videoer og dokumenter på hvordan du kan bruke systemet deres, og de er under stadig utvikling, så nye funksjoner kommer som perler på en snor.

I webflow bygger jeg  nettsiden din etter hva du har behov for, slik at du ikke får mer å forholde seg til enn det du selv ønsker. Det kan gjøres så enkelt eller komplekst som du vil.

Du kan ha flere designmaler, alt etter hvordan du ønsker å sortere innholdet på nettsiden. Du kan feks ha en mal for å kunne skrive blogg innlegg, en der du kan legge inn ansatte i bedriften din, en der du skriver innholdet på sider som gjelder tjenestene du tilbyr osv osv.

Ta gjerne en titt på Webflows nettside om du ønsker å vite mer. webflow.com

Her finner du brukerveiledninger for hvordan du bruker Webflow.