Hvor lang tid vil det ta før nettsiden er ferdig?

Haster det med å få opp nettsiden din? Skulle du helst hatt den ferdig i går?

Realistisk sett, litt avhengig av størrelsen på nettsiden du trenger, tar det et par måneder eller lenger å lage en nettside.

Men, heldigvis blir systemene vi webdesignere bygger nettsidene i stadig bedre, noe som korter ned på tiden det tar å bygge en nettside.

Det er mange faktorer som spiller inn i forhold til hvor lang tid vil ta, men tiden kan kortes ned dersom du har enkelte ting på plass før prosessen starter, som f.eks tekst og bilder, noen ønsker i forhold til design, og hva du trenger av tilleggsfunksjoner, som feks. en event kalender, booking system osv., samt at du gir meg raske tilbakemeldinger underveis. I det hele tatt, tingene som nevnes på denne siden.

Selv om jeg som webdesigner har flere nettsider jeg jobber på samtidig, er det ikke alle som har det like travelt med å komme på nett, så om du informerer meg om at det er ønskelig å få den opp så raskt som mulig, så gjør jeg det jeg kan for å prioritere din nettside.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, jeg har mottatt din beskjed.
Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no