Jeg lager nettsider og nettbutikker
SKREDDERSYDD ETTER DITT BEHOV OG ØNSKE
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hva du kan gjøre for å søkemotoroptimalisere nettsiden din

Det aller viktigeste du kan gjøre for å optimalisere nettsiden din, er å skrive mye, relevant og innholdsrik tekst for hver side.

Mye tekst er bra for å komme høyt opp på søk hos Google. Da blir der flere søk som treffer med noe av innholdet på nettsiden din. Men, samtidig må teksten være relevant i fohold til hva siden handler om.

Når du skriver tekst til en side på nettstedet ditt, så velg et nøkkelord som uttrykker tydelig budskapet på siden, og skriv deretter resten av teksten rundt dette ordet. Gjenta det i teksten her og der, men ikke mer enn 5 ganger.

Skriv så lett og ledig som du kan. Husk at du skriver om noe du KAN, om ditt eget firma og de tjenestene du tilbyr. Skriv som om du er eksperten på området. Dersom det gavner besøkende så legger du inn nyttige lenker til andre nettsider som kan komme med supplerende informasjon til det du skriver om.

Tenk at du skriver til en spesiell person, og skriv DU og DIN istedet for MAN og EN. Da gir du besøkende følelsen av at du skriver direkte til dem og ikke generelt for alle og enhver.

Om det er vanskelig å komme på hva du skal skrive om, så sjekk hva andre nettsider som driver med det samme som deg, skriver. Det kan gi deg nyttige tips og hjelpe deg med å komme igjang.