Jeg lager nettsider og nettbutikker
SKREDDERSYDD ETTER DITT BEHOV OG ØNSKE
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Selg på nettet med egen nettbutikk

Går du med en drøm om å åpne din egen nettbutikk?

Jeg kan realisere drømmen for deg og gi deg en nettbutikk løsning du blir fornøyd med, og som er brukervennlig for både kunden og for deg.

Den beste løsningen jeg kan tilby deg er å lage nettbutikken i Wordpress med Woocommerce.

Wordpress og Woocommerce

Å bruke Wordpress med Woocommerce som nettbutikkløsning er det alternativet som gir deg mest fleksibilitet. Wooommerce er en ehandelplattform som integreres sømløst med Wordpress, og har tusenvis av plugins som gir deg muligheten til å utvide med ny funksjonalitet når du har behov for det.  Å bruke Woocommerce er gratis, så det medfører ikke økte utgifter om du velger Woocommerce som nettbutikkløsning.  

Woocommerce er veldig brukervennlig og du kan enkelt legge inn produkter, både fysiske, virtuelle og nedlastbare samt varianter av disse. Du kan kategorisere varene, styre lagerbeholdningen, sette opp rabattkuponger og mye, mye mer.  

Woocommerce er også integrerbart med de fleste betalingsløsningene som Vipps, Klarna, Stripe, Dibs, Netts, Paypal og flere. Videre støtter de også de fleste fraktløsningene som bla Bring.

Systemet også veldig fleksibelt når det gjelder designet av nettbutikken.  De tilbyr tusenvis av ferdige design maler, men gir også full mulighet til individuelt å kunne designe den slik du ønsker. Så om du ønsker en skreddersydd nettbutikk, så kan du få det. (og det er jo her jeg passer så godt inn 😊)

Om du har en fysisk butikk i tillegg, finnes det mange integrasjonsmuligheter med kassasystem og også regnskaps program som bla. Visma og Fiken regnskap.

Med Woocmmerce kan du også enkelt integrere nettbutikken din med Facebook, og markedsføre produktene dine der.

Så, med Woocommerce får du alt du trenger og mer.

Så hvorfor skal jeg lage nettbutikken din?

Selv om det er ikke er så vanskelig å sette opp en nettbutikk med Wordpress og Woocommerce, så er det likevel mange ting å sette seg inn i og mye som må settes opp sammen for å få det til å fungere optimalt.  

Det er f.eks. ikke alle plugins som går så godt sammen, og det er sjelden så lett å tilpasse en ferdig designmal som det høres ut til.  Det er lover og regler som må tas hensyn til og diverse krav som må tilfredsilles før bla. betalingsløsningen du velger godkjenner nettbutikken din.

Har du god tid, så er det ikke uoverkommelig å finne ut av alt dette, men om du har en travel hverdag, kan det være en fordel å få noen som vet hva som trengs, til å gjøre det for deg.

Hva om du velger en annen løsning?

Det kan være mange årsaker til at du ønsker å bruke en annen løsning enn Wordpress og Woocommerce.  Om du gjør det men sliter med å få det til, så kan jeg selvfølgelig hjelpe deg med det også.

Ønsker du mer informasjon?