Jeg lager nettsider og nettbutikker
SKREDDERSYDD ETTER DITT BEHOV OG ØNSKE
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Selg på nettet med egen nettbutikk

Går du med en drøm om å åpne din egen nettbutikk?

Jeg kan realisere drømmen for deg og gi deg en nettbutikk løsning du blir fornøyd med, og som er brukervennlig for både kunden og for deg.

Den beste løsningen jeg kan tilby deg er å lage nettbutikken i Wordpress med Woocommerce som butikk løsning.

Wordpress og Woocommerce

Å bruke Wordpress med Woocommerce som nettbutikkløsning er det alternativet som gir deg mest fleksibilitet. Wooommerce er en e-handelplattform som integreres sømløst med Wordpress, og har tusenvis av plugins som gir deg muligheten til å utvide med ny funksjonalitet når du har behov for det.  

Woocommerce er veldig brukervennlig og du kan enkelt legge inn produkter, både fysiske, virtuelle og nedlastbare samt varianter av disse. Du kan kategorisere varene, styre lagerbeholdningen, sette opp rabattkuponger og mye, mye mer.  

Woocommerce er også integrerbart med de fleste betalingsløsningene som Vipps, Klarna, Stripe, Dibs, Netts, Paypal og flere. Videre støtter de også de fleste fraktløsningene som bla Bring.

Systemet også veldig fleksibelt når det gjelder designet av nettbutikken.  De tilbyr tusenvis av ferdige design maler, men gir også full mulighet til individuelt å kunne designe den slik du ønsker. Så om du ønsker en skreddersydd nettbutikk, så kan du få det. (og det er jo her jeg passer så godt inn 😊)

Om du har en fysisk butikk i tillegg, finnes det mange integrasjonsmuligheter med kassasystem og også regnskaps program som bla. Visma og Fiken regnskap.

Med Woocmmerce kan du også enkelt integrere nettbutikken din med Facebook, og markedsføre produktene dine der.

Så, med Woocommerce får du alt du trenger og mer.

Hvor mye koster en nettbutikk?

Å bruke Woocommerce er gratis, men dersom du ønsker noen spesielle funksjoner som f.eks en produkt slider, kunne style og endre på Woocommerce eposter, eller har behov for å selge abonnement ordninger, må du kjøpe plugins som gir den ekstra funksjonaliteten. Så en nettbutikk kan koste mer enn du først hadde tenkt deg.

Det er noen plugins som er nødvendige for å kunne designe nettbutikken, samt gjøre det enkelt å vedlikeholde den. Jeg bruker f.eks alltid Elementor for å designe og style nettbutikken.

For at den skal være enkel å vedlikeholde og videreutvikle, lager jeg skreddersydde dynamiske felt som du kan fylle med bilder og innhold uten at du går inn i selve designet. Og det er derfor nødvendig med en plugin for å gjøre det. Plugins for dette kan være f.eks ACF (Advanced Custom Fields) eller JetEngine.

Så det er ikke bare summen du betaler meg for å lage nettsiden for deg, men også en del nødvendige utgifter for å få det slik du ønsker det.

Du må også ta høyde for den årlige utgiften på webhotellet til nettbutikken samt årlig domeneavgift.

Så hvorfor skal jeg lage nettbutikken din?

Selv om det er ikke er så vanskelig å sette opp en nettbutikk med Wordpress og Woocommerce, så er det likevel mange ting å sette seg inn i og mye som må settes opp sammen for å få det til å fungere optimalt.  

Det er f.eks. ikke alle plugins som går så godt sammen, og det er sjelden så lett å tilpasse en ferdig designmal som det høres ut til.  Det er lover og regler som må tas hensyn til og diverse krav som må tilfredsilles før bla. betalingsløsningen du velger godkjenner nettbutikken din.

Har du god tid, så er det ikke uoverkommelig å finne ut av alt dette, men om du har en travel hverdag, kan det være en fordel å få noen som vet hva som trengs, til å gjøre det for deg.

Hva om du velger en annen løsning?

Det kan være mange årsaker til at du ønsker å bruke en annen løsning enn Wordpress og Woocommerce.  Om du gjør det men sliter med å få det til, så kan jeg selvfølgelig hjelpe deg med det også.

Ønsker du mer informasjon?