Selg på nettet med egen nettbutikk

Går du med en drøm om å åpne din egen nettbutikk?

Jeg kan realisere drømmen for deg og gi deg en nettbutikk løsning du blir fornøyd med, og som er brukervennlig for både kunden og for deg.

Å handle på nett blir mer og mer vanlig. Det er ikke lenger nødvendig å fysisk forflytte seg for å handle, man kan sitte hjemme i godstolen og velge produkter, som man, noe senere, får levert på døren.

Min oppfatning er at det stilles litt andre krav til å handle på nett, enn i en butikk. Man kan f.eks. ikke fysisk berøre varen, men må stole på at bildet gir en best mulig fremstilling av produktet, og at teksten beskriver det korrekt.

Derfor bør både bilder og tekst være av høyeste kvalitet og rikelig mengde.

Før jeg setter igang med nettbutikken din, vil jeg informere deg om de forskjellige valgene du har i forhold til programvare, nettbutikk løsninger, priser og webhotell.

Hvilke løsning som gir best tilpasningsmuligheter vedr design, og hvilke som fungerer best sammen med f.eks andre plugins, apper eller tilleggsprogram.

Videre om de forskjellige valgene rundt betalingsterminaler som f.eks PayPal eller Stripe.

Sammen kommer vi frem til hva som passer best for deg.

Jeg forsøker så langt som mulig å skreddersy nettbutikken din, slik at den får et personlig preg som står i stil til din bedrift. Friheten til å tilpasse designet varierer med de forskjellige løsningene. Enkelte gir lite tilpasningsmuligheter, mens andre gir full frihet.