Sider og faner - hva er hva?

Siden man snakker om nettside, kan dette med antall sider virke litt forvirrende. Så her en en liten forklaring på hva som er hva:

En nettside kan også kalles et nettsted, og en side/fane er da en side med innhold som tilhører nettstedet. Som regel inneholder en nettside/nettsted en forside som introduksjon til innholdet på resten av nettstedet, en side med kontakt informasjon, en eller flere sider om hvilke tjenester man tilbyr og en "Om oss" side der du skriver litt om deg eller firmaet ditt.

Som regel har et nettsted en meny øverst, der man kan klikke på knapper/faner som fører deg til den siden du ønsker å se mer på.

Enkelte sider på nettstedet har ikke en egen knapp/fane i menyen, men nåes via en link på en annen side. Så antall sider og antall faner er ikke alltid det samme.

Tenk gjennom hva du ønsker å formidle og hvor mange sider du tror du trenger for å formidle dine tjenester. Mange nettsider/nettsteder begynner med noen få sider, og ekspanderer etter behov.

Hver side bør være informativ og ha høy kvalitet på tekst og bilder.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, jeg har mottatt din beskjed.
Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no