Unn deg en nettside - du har fortjent det

Jeg hjelper deg til å få en nettside du kan være stolt av.

En nettside kan være kundens første møte med din bedrift, og statistikk viser at besøkende bruker mellom 4 og 10 sekunder på å bestemme seg for om de vil bli på nettsiden din for å få vite mer om bedriften din, eller om de vil surfe videre.

Derfor må nettsiden din være profesjonell, estetisk, brukervennlig og informativ. Den må imøtekomme kunden og gi dem det de søker etter.

Jeg vektlegger alle disse faktorene når jeg lager nettsiden din, og i tett samarbeide med deg, utvikler jeg nettsiden slik at den dekker de behov du har og hva du ønsker å formidle.

Det er jo viktig at kundene dine finner deg også, uansett hvor de er. Derfor lager jeg nettsiden din responsive. Det vil si at den er like funksjonell på pc, brett og mobil.

Om du ikke helt vet hva du trenger

Når du kontakter meg fordi du ønsker en nettside, er det ikke alltid så lett å vite hvordan du vil den skal se ut og hvilke funksjoner den skal dekke.

Det er helt normalt.

Å utvikle en nettside er en prosess og i de fleste tilfeller endrer behov og ønsker seg underveis. Jeg vil forsøke å imøtekomme dette gjennom hele prosessen for å gi deg en skreddersydd nettside som du blir stolt av.

Noen ganger går prosessen raskt og enkelt, mens det andre ganger kan ta litt lenger tid og krever litt mer testing og prøving før vi lander på noe du er fornøyd med.

Ønsker du litt mer informasjon før du kontakter meg?

Noen ganger er det fort gjort å glemme at ord og fagutrykk som er forståelige for meg som webdesigner, ikke er like forståelig for deg.

Jeg har derfor skrevet noen sider om ting og tang rundt det å ha en nettside som kanskje kan være til hjelp: Nyttig å vite om nettsider