Nettsiden tilpasses dine ønsker og dine kunders behov

En nettside kan være kundens første møte med din bedrift, og undersøkelser viser at besøkende bruker mellom 4 og 10 sekunder på å bestemme seg for om de vil vite mer om bedriften din, eller om de vil surfe videre.

4 – 10 sekunder avgjør om du har mulighet til å få i gang en dialog som igjen kan føre til en avtale, eller om du mister kunden, sannsynligvis for godt.

Det er flere faktorer som spiller inn, blant annet utseendet på nettsiden, om det har enkel og oversiktlig navigering, hvor relevant informasjonen på siden er, og hvor lang tid det tar å laste siden i browseren,for å nevne noen.

Jeg vektlegger alle disse faktorene når jeg lager nettsiden din, og ser viktigheten av at besøkende finner en estetisk, profesjonell og funksjonell nettside, der de raskt finner det de er på jakt etter.

Ingen nettsider er for store eller for små.  

I tett dialog med deg, finner vi de beste løsningene for din nettside, og jeg skreddersyr den så den fyller de målsetningene du har i forhold til hva den skal levere, hvem den skal nå, og hva som skal formidles.

Nyttig å vite om nettsider

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, jeg har mottatt din beskjed.
Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no