Jeg lager nettsider og nettbutikker
SKREDDERSYDD ETTER DITT BEHOV OG ØNSKE
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Søkemotor optimalisering - SEO

SEO  betyr at nettsiden din blir optimalisert  slik at den kommer høyt opp på søk på Google. Selv om det aldri er noe garanti for at din side skal komme opp på første siden av Google, er det en del ting du kan gjøre for å at nettsiden din skal være så optimal for søkemotorene som mulig.

Når du gjør et søk på Google, får du opp en liste med lenker du kan velge fra. Alle disse lenkene har en tittel, en lenke til nettsiden og en beskrivende tekst. Hva som står der, er det som avgjør om de klikker på en av dine nettsider eller  ikke.

Både tittel og beskrivelse må være relevant i forhold til det siden handler om. Og de må ikke være for lange.

Bruk det mest beskrivende ordet (eller setningen) som hovednøkkelord og start helst både tittel og beskrivelse med det ordet (setningen) Sørg også for at hovednøkkelordet gjentas 4-5 ganger i teksten på siden.

Når jeg lager nettsiden din, legger jeg inn både SEO tittel og SEO beskrivelse for hver side. Men, du kan når som helst endre på dem. Å se endringene live kan ta litt tid, alt etter hvor raskt Google oppdaterer. Så om du ikke ser det med en gang, må du smøre deg med litt tålmodighet.