Jeg lager nettsider og nettbutikker
SKREDDERSYDD ETTER DITT BEHOV OG ØNSKE
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

En responsive nettside tilpasser seg skjermen

Visste du at det i dag er flere mobile enheter enn det er mennesker på jorden? Eller at 20 prosent av mennesker i alderen 18 - 34 år kun bruker mobile enheter når de er online?

Derfor lager jeg nettsiden din responsive, og det vil si at den tilpasser seg skjermstørrelsen den vises på. Da kan kundene dine nå deg uansett hvor de er og hva de søker på enten det er mobil, brett eller pc.

Og med tanke på alle de forskjellige størrelsene som finnes på mobiltelefoner, nettbrett og pc skjermer, er en responsive nettside noen man burde ha.

Faktisk så har Google nylig endret på sine kriterier for søk, og foretrekker nettsider som er tilpasset mobile enheter. Så med tanke på bli lettere funnet på nettet, kan det være litt lurt å ha en responsive nettside.

I dag lages de fleste nettsider responsive siden de fleste bruker mobil når de er på nett, så dette er ikke lenger noe man må betale ekstra for eller be om spesielt.

Men siden mange bruker veldig store skjermer når de jobber på pc, begrenser mange designere bredden på innholdet slik at det skal bli lettere å lese. Jeg lager de fleste av mine nettsider med en bredde på 1920px, og det er en bredde som fungerer fint.