Jeg lager nettsider og nettbutikker
SKREDDERSYDD ETTER DITT BEHOV OG ØNSKE
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Har du et budsjett i forhold til hvor mye nettsiden skal koste?

Hvor mye du må betale for en nettside er avgjørende for hvordan nettsiden din blir designet og utviklet. Billig er ikke alltid bra, og det gjelder for nettsider også. Det samme kan sies om rådyrt.

At pris spiller en stor rolle for hvem du velger til å lage nettsiden din, er ikke til å stikke under en stol, men forventningen til hva man kan få for prisen, er ikke alltid realistisk i forhold til jobben det er å lage en nettside.

En nettside skal planlegges, man skal avtale alt fra design til innhold og funksjon, det lages wireframes/skisser og så skal den kodes og bygges, design skal tilpasses, tekst og bilder skal legges inn, menyen skal lages, nettsiden skal optimaliseres for søk på Google,sosiale media skal integreres og så skal nettsiden publiseres.

Så det å lage en nettside er en prosess som tar tid, det er ikke gjort i en fei. Det er mange brikker som skal passe sammen for å gi deg en elegant, brukervennlig og funksjonell nettside. Når den er ferdig, trenger du kanhende hjelp til å sette deg inn i hvordan du selv skal kunne gjøre endringer, og dersom noe går galt, hjelper jeg deg til å få det på plass igjen.

Det tar tid , og derfor koster det jo litt også.

Stramt budsjett?

Priser er ikke hugget i sten, og har du et veldig stramt budsjett, finner vi en løsning på det.  En nettside kan jo ekspandere etterhvert og etter behov, så kanhende klarer du deg med kun en eller to sider i første omgang.

Vi kan gjøre spesiell avtaler som f.eks at jeg lager designet/utseendet på nettsiden og at du selv legger inn tekst og bilder. Designet blir da skreddersydd, men alle sidene får samme designet. Du får da ikke noen sider som er spesial designet, men kan likevel få en flott og oversiktlig nettside.

Det er også mulig å bruke en ferdig designmal istedenfor at nettsiden din skreddersyes, og at den tilpasses med tekst og bilder. Det medfører jo enkelte restriksjoner i forhold til design og funksjonalitet, men er en rimeligere løsning en skreddersydd design.

Så ikke vær redd for å ta kontakt. Vi finner en god løsning sammen.