Dette mener mine kunder
om jobben jeg har gjort for dem

Frank Olav Døsvik

www.smartlading.no
Jeg har fått en fantastisk support og hjelp til min webside av Anne. Hun er tilgjengelig hele tiden👍☺️

Jørn Hegna

www.norskeglassrekkverk.no
Jeg har flere ganger fått laget nettsider av Annec Design til ulike selskaper og er strålende fornøyd med det. Det er noen grunner til at jeg bruker Annec Design hver gang :-) Ønsker du en pliktoppfyllende, kreativ, dyktig og hyggelig "samarbeidspartner" kan jeg virkelig anbefale Annec Design. Hilsen Jørn

Anne Torunn Berge

www.kontorbygg.no
Vi er veldig fornøyd med Annec Design - rask og effektiv respons på henvendelser i forhold til endringer eller oppdateringer.

Fredrik Strand Larsen

www.bestillas.no
Super fornøyd med hjelpen fra Anne Cecilie! Rask respons!

Anita Hegdahl-Galterudhøgda

mor-og-barn.no
Uvanlig god service og kundeoppfølging. Bistår gjerne med veiledning, og god kommunikasjon i prosessen med å utvikle hjemmesiden. Jeg og mine pasienter fullroser designet, organiseringen og presentasjon av min klinikk,

Mathuset Skien AS ved Kay Kittelsen

mathuset.no
Annec ved Anne Cecilie er helt fantastisk behagelig å jobbe sammen med. Løsningsorientert, ryddig, lydhør og opptatt av å lage produktet slik kunden ønsker - samtidig som hun har gode råd og veiledning - for det beste sluttresultatet. Jeg vil på det varmeste anbefale Annec til produksjon og vedlikehold av nettsider.

Jockel Norge AS

jockel.no
Annec Design gjør en strålende jobb, hjelper til når du trenger samt en strålende hjemmeside.

Frode Larsen

https://www.solnesetgard.no/
Jeg har vært med å bygge mange nettsider oppigjennom. Annec Design har vært den beste jeg har samarbeidet med. Hun er flink, rask, finner gode løsninger og gir god service. Jeg gir Annec Design min beste anbefaling!

Thomas Gallefos

g-takst.no
I forbindelse med etablering og design av våres hjemmeside så har vi fått meget god oppfølging av Annec Design. Alle leveranser og etableringer ble gjort som avtalt til riktig tid og pris. Vi får også god oppfølging i perioden etter henvendelser og eventuelle justeringer som gjøres underveis.

Advokatfirmaet Meland AS

advokatfirmaetmeland.no
Vi er veldig fornøyd med den jobben Annec Design gjorde for oss. Raske tilbakemeldinger om det er noe man lurer på også. Anbefales.

Mai Kersten Gunnarsli

Ibsen tannlegesenter
Veldig fornøyd med design på hjemmesiden, Ikke minst fornøyd med god service fra Anne og alltid tilgjengelig på mail

Terje Moen

Butikkpartner.no
Vi er fornøyde med hvordan Annec Design løser oppgavene med nettsidene. I tillegg er firmaet veldig behjelpelig med endringer som vi ønsker.