Utseendet teller

Siden det finnes millioner av nettsider, så er det å ha en som skiller seg ut fra hopen med et elegant, skreddersydd design, høy brukervennlighet og funksjonalitet veldig viktig.

Statistikk viser at besøkende  bruker kun 4 - 10 sekunder på bestemme seg om de liker en nettside eller ikke. Faller den ikke i smak ved første øyekast, surfer de bare videre. De bedømmer ikke bare om den er tiltalende på disse sekundene, men også om det de ser er relevant i forhold til det de søker.

Å være tydelig i designet er derfor veldig viktig. Min jobb er å skape en relasjon mellom deg og din kunde allerede ved de første sekundene de lander på nettsiden din.

Derfor skreddersyr jeg de fleste nettsiden jeg lager.

Skreddersøm kan være alt fra en enkelt sidemal som brukes av alle sidene på nettstedet ditt, til at hver eneste side er skreddersydd for å få frem budskapet du vil gi, både i  design, bilder og innhold. Som regel er det noe midt i mellom.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, jeg har mottatt din beskjed.
Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no