Jeg lager nettsider og nettbutikker
SKREDDERSYDD ETTER DITT BEHOV OG ØNSKE
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

En skreddersydd nettside er et håndtverk

En nettside kan i dag være den viktigeste markedsføringskanalen for bedriften din, og det første stedet kunden møter deg. Nettsiden er like mye ditt varemerke som logo og grafisk profil, og bør derfor vise tydelig hvem du er, hvilke tjenester du tilbyr og hvordan de kan kontakte deg.

Det finnes mange ferdige maler man kan bruke og tilpasse, men de har sine begrensninger både når det gjelder funksjon og design, og ofte skiller en måltilpasset nettside seg ikke så mye ut fra andre nettsider.

En skreddersydd nettside derimot er et håndverk. Hver lille detalj er nøye planlagt og tilpasset for å gi et godt visuelt intrykk, gi rett informasjon på rett sted, og lede besøkende gjennom innholdet og frem til målet, der de kontakter deg eller gjennomfører en handel.

Farger, bilder, fonter, overskrifter er nøye avstemt. Bilder er måltilpasset til rett størrelse og alt er gjort i nært samarbeide med deg.

Siden nettsiden skal representere din bedrift, er det viktig at både du og dine kunder kjenner igjen varemerket ditt i designet.

Ofte starter prosessen med en skreddersydd nettside med logoen. Om du allerede har en logo, må nettsiden matche den i farger og font og uttrykk.