En skreddersydd nettside er et håndtverk

En nettside kan i dag være den viktigeste markedsføringskanalen for bedriften din, og det første stedet kunden møter deg. Nettsiden er like mye ditt varemerke som logo og grafisk profil, og bør derfor vise tydelig hvem du er, hvilke tjenester du tilbyr og hvordan de kan kontakte deg.

Det finnes mange ferdige maler man kan bruke og tilpasse, men de har sine begrensninger både når det gjelder funksjon og design, og ofte skiller en måltilpasset nettside seg ikke så mye ut fra andre nettsider.

En skreddersydd nettside derimot er et håndverk. Hver lille detalj er nøye planlagt og tilpasset for å gi et godt visuelt intrykk, gi rett informasjon på rett sted, og lede besøkende gjennom innholdet og frem til målet, der de kontakter deg eller gjennomfører en handel.

Farger, bilder, fonter, overskrifter er nøye avstemt. Bilder er måltilpasset til rett størrelse og alt er gjort i nært samarbeide med deg.

Siden nettsiden skal representere din bedrift, er det viktig at både du og dine kunder kjenner igjen varemerket ditt i designet.

Ofte starter prosessen med en skreddersydd nettside med logoen. Om du allerede har en logo, må nettsiden matche den i farger og font og uttrykk.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, jeg har mottatt din beskjed.
Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no