Jeg lager nettsider og nettbutikker
SKREDDERSYDD ETTER DITT BEHOV OG ØNSKE
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Gi besøkende det de letere etter

Det aller viktigeste kriteriet for at siden din skal bli funnet, er innholdet. Besøkende lander på din nettside fordi de søker etter informasjon eller kanskje et produkt. Gi besøkende det de leter etter, og sørg for at de finner det raskt på sidene dine. Dersom det ikke kommer klart frem hva siden handler om, forlater besøkende den etter bare noen sekunder, og surfer videre. Så tydelige overskrifter, illustrerende bilder og mye informasjon er kjempeviktig.

Innholdet bør være så fyldig og informasjonsrikt som mulig. Gi den besøkende inntrykk av at du har svaret på det de leter etter og at du er ekspert og sitter med mye erfaring. Får besøkende det de leter etter og helst litt mer, vil de kanskje velge dine produkter eller tjenester. Kanskje deler de nettsiden din på sosiale media, noe som igjen kan føre til positive ting for din bedrift.

Har du en netthandel, eller presenterer produkter på nettsiden, vil store, tydelige bilder være mer tiltalende enn små og utydelige bilder. Gi utfyllende informasjon om produktet, og ha en ryddig, brukervennlig men sikker kjøpsprosess.

En god huskeregel er å tenke gjennom hva som ville være avgjørende for at du selv ville kjøpt liknende tjenester hos noen.andre. Gjør litt research og se hvordan andre nettsider presenterer sitt innhold og informasjon. Hva tiltaler deg og hva tiltaler deg ikke. Hvem ville DU valgt og hvorfor?