Plugin + plugin = ikke alltid kompatible

Det kan høres ganske supert ut med mange plugins å velge mellom i Wordress, men dessverre finnes det både gode og dårlige plugins. Det gjelder å ha tungen litt rett i munnen når du skal velge en plugin, for dersom de som har laget den ikke lenger vedlikeholder den i forhold til kode, funskjonealitet og kompatibilitet, kan du ende opp med en nettside som ikke fungere som den skal.

En plugin som ikke blir oppdatert i forhold til sikkerhet, utøver også en risiko i forhold til hacking av nettsiden din. Så vær kresen i valg og følg med på om den blir oppdatert eller ikke. Gjør den ikke det, så fjern den finn en ny.

De fleste pluginsene er gratis, men som regel må du betale litt ekstra for å få all funksjonaliteten den tilbyr. .

Men, Wordpress er elsket av millioner, og det er selvfølgelig fordi de tilbyr deg alt du trenger på et fat, noe svært få andre system gjør i samme grad.

Grunnen er at Wordpress er Open source. Det vil si at hvem som helst kan lage en nettsidemal, eller en plugin som er kompatibel med Worpress. Og det er VELDIG mange som elsker å lage plugins, designmaler og andre nyttige ting for Wordpresss.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, jeg har mottatt din beskjed.
Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no