Personvern- og coockies erklæring

Sist endret: 25.09 2018
Denne personvernerklæringen omhandler hvordan Annec Design samler inn og behandler personopplysninger i vårt daglige virke, dette gjelder både generelt,samt via våre nettsider og sosiale medier.

Annec Design, organisasjonsnummer: 998664942 er ansvarlig for behandlingen og kan kontaktes ved spørsmål.

1. Personopplysninger som behandles

Annec Design samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Informasjon som innhentes:

·       Firmanavn

·       Organisasjonsnummer

·       Kontaktperson

·       Firmaadresse / fakturaadresse

·       Telefonnummer

·       e-postadresse

·       IP-adresse

2. Hvordan informasjon innhentes?

Annec Design samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider, mail, via telefon eller direkte kontakt.

·       Bedrift informasjon kontrolleres mot Brønnøysundregistrene. 

·       Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, vil vi kunne være forhindret fra å kunne tilby deg våre produkter og tjenester.

·       Opplysningene om eierskap for et domene hentes fra WHOIS-databasen fordet aktuelle toppdomenet.

3. Formålet med informasjonen som innhentes

Formålet med å samle inn personopplysninger er å identifisere deg som kunde hos Annec Design, og å identifisere innehaveren og kontaktpersonene for domenenavn i henhold til domenepolitikken for det aktuelle toppdomenet.

Videre for å kunne registrere din nettside og din IP adresse hos gjeldende webhotell/publiseringsplattform og registrar for domenet, som brukes for å utvikle og publisere din nettside.

For å kunne integrere sosiale media, på din nettside.

Og for å kunne opprette eventuell epost tjenester for din nettside og ditt domene.

Hvis du ikke samtykker i innsamling av personopplysninger, eller hvis du senere trekker tilbake samtykket, kan vi ikke oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser ovenfor deg og/eller ditt domene, og vi kan da ikke tilby deg noen webdesign tjenester.

4. Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon vi innhenter lagres i vårt:
Økonomi system: Conta Faktura
Mailing systemer: Outlook.

I vårt datasystem.

5. Hvordan slettes opplysningene?

Opplysninger oppbevares i systemene så lenge de er oppdaterte, og det er relevant å beholde dem. Det rettslige grunnlaget for slik behandling er Personopplysningsloven § 8.a (jfr. EUs personvernforordning § 6.1b). 

 

6. Utlevering av informasjon til tredjepart?

Ved registrering av domenenavn utleverer dine personopplysninger til registrar– Domenehop, Proisp, one.com, eller den som ansees som relevant registrar av domenet, og som benytter dette til å registrere domene hos registreringsenhetenfor det aktuelle toppdomenet, i den grad dette er nødvendig for å kunne utføreregistrering eller administrasjon av domenet.

Ved registrering for sosiale media, utleveres dine personopplysninger som fornavn, etternavn og epost adresse, samt url til din nettside og url til din facebook side hos relevante tjenester som:

Addthis.com

Mailchimp.com

 

Ved utvikling av din nettside, vil dine personopplysninger som fornavn,etternavn, epost adresse, firmanavn og organisasjonsnummer lagres hos relevant publiseringsplattform / datatjeneste.  Annec Design bruker følgende publiseringsplattformer/datatjenester for utvikling av nettsider:

Webflow.com

Wordpress.com

Businesscatalyst.com

Proisp.no

Domeneshop.com

 

7. Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Annec Design ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

8. Bruk av informasjonskapsler (cookies) på hjemmesidene:

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser dersom du ikke aktivt deaktiverer dette selv.

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er enliten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Disse tjenestene bruker vi på våre sider:

Webflow

Webflow er publiseringsplattformen denne nettsiden er bygget på.

Addthis.com

Addthis lagrer informasjon  i forhold til følge- og dele tjenester forsosiale media.

Slik kan du unngå cookies

Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.

Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari

9. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere vår personvernerklæring når dette er nødvendig.En oppdatert versjon personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.

10. Kontaktinformasjon

Firmanavn: Annec Design
Org.nr: 998 66 4942
Telefon: +47 93288706
E-post: post@annec.no
Adresse: Motjernveien 10, 3740 Skien

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, jeg har mottatt din beskjed.
Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no