Gjør hver side unik

Jeg har en katt som heter Peach, og nå lurer du sikkert på hva hun har med en nettside å gjøre. Vel, hun er en personlig, unik og fantastisk katt som det finnes bare en av i hele verden. Og - det bør helst innholdet på din nettside være også.. Altså ikke en katt, men personlig, unikt og fantastisk.

Det kan være fristende å bruke samme innholdet flere steder på nettstedet ditt, eller å kopiere tekst fra et annet nettsted. Dette er imidlertid ikke så lurt. De fleste nettsider har copyright på sitt innhold, og dersom du bruker det uten tillatelse, kan du bli bedt om å fjerne det.

Google verdsetter unikt innhold på sidene, og samme innhold på flere sider, fører bare til at sidene ikke blir indeksert av Google. Så det er lurt å sørge for at hver side er unik og har relevant innhold i forhold til hva nettstedet ditt handler om. Link gjerne til andre nettsider, men bare dersom det kan utfylle ditt eget informative og relevante innhold.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, jeg har mottatt din beskjed.
Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no