Jeg lager nettsider og nettbutikker
SKREDDERSYDD ETTER DITT BEHOV OG ØNSKE
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hva koster en nettside?

Det er ikke så lett å prise en nettside, for det er mange forhold som spiller inn, som hvor mange sider den skal ha, om den skal ha spesielle funksjoner som f.eks booking kalender, nettbutikk, hvor den skal lages, hvilken publiseringsplattform som skal brukes. Og selvfølgelig hvilket budsjett du har å bruke på nettsiden.  

Billig er ikke alltid bra, og man kan si det samme om rådyrt. Store firma som har utgifter til leie av lokale, lønning av ansatte m.m. priser som regel en nettside høyt, mens en freelance webdesigner som meg, har ikke de samme utgiftene og kan derfor tilby en lavere pris.

Er det kvalitetsforskjell på en dyr og en billig nettside?

Det er klart at jo mer man betaler, jo mer forventer man å få for prisen, men det betyr ikke at en dyr nettsiden nødvendigvis er bedre enn en rimeligere nettside.  Så å sjekke litt rundt før du velger hvem som skal lage nettsiden din er lurt, og du kan kanskje spare mye penger på det.  

Se hva som er lagt ut om referanser hos leverandøren og besøk nettsidene de legger ut som referanser, for å se hvordan de ser ut og om de fungerer som de skal.  Dersom du ser nettsider som har omtrent samme innholdet og funksjonalitet som du ønsker, så vet du at webdesigneren kan lage en liknende nettside for deg enten det er dyrt eller billig.  

Det er alltid lurt å få en fast pris på nettsiden, men behov kan endre seg etter hvert som nettsiden blir laget, og det kan føre til tilleggskostnader.  Så regn alltid med at det kan blir dyrere enn den faste prisen.

Årlige utgifter

Å ha en nettside betyr også at du vil ha årlige utgifter siden du må betale webhotell, domeneavgift og eventuelt pris på abonnement på ekstra funksjoner du trenger på nettsiden.

Det kan også hende at du inngår en vedlikeholdsavtale der du betaler enten årlig eller månedlig.

Som regel er dette ikke inkludert i prisen for å lage nettsiden, men kommer i tillegg.

Realistiske forventninger til pris

Det er mye jobb for å lage en nettside, og det tar lang tid alt etter hvor stor den er. Å få en nettside ferdig i løpet av en uke, og til en veldig lav pris,  er ikke særlig realistisk. Så om du skal ha en solid, godt designet, brukervennlig nettside må du regne med at det kommer til å koste litt, og at det også vil ta litt tid.

Det er klart at du kan finne noen som kan være villig til å lage nettsiden din på en uke og til en veldig lav pris, men da må du regne resultatet deretter.  

Hvorfor velge meg?

Jeg har 10 års erfaring innen webdesign, og startet før CMS - dra og slipp nettside løsninger kom på markedet.  Derfor har jeg god kunnskap til HTML og CSS og kan skreddersy nettsiden din utover det en CMS plattform tibyr.

Jeg er også freelancer og jobber hjemmefra, så jeg kan tillate meg å ta lavere priser enn et stort firma.  

Jeg vil også strekke meg så langt jeg kan for at du skal få din nettside slik du ønsker den.

Og så elsker jeg å designe og lage nettsider, selvfølgelig.