Jeg hjelper deg med å finne rett webhotell til din nettside

For at nettsiden din skal bli synlig på nettet, må du leie plass på en server, et såkalt webhotell. Du kan sammenlikne det med et reelt hotell, der betaler for å leie et rom.

Du behøver ikke å ordne med webhotell selv, det ordner jeg.

Under prosessen med å bygge nettsiden din, får du en midlertidig nettadresse, (eks: annec.webflow.io) slik at du kan følge med på utviklingen av nettsiden din. Når nettsiden er ferdig, publiserer jeg den for deg, og peker eller flytter domenet ditt til Webhotellets server. Nettsiden din får da riktig domenenavn (eks. www.annec.no)

Hvordan finne rett webhotell?

Det finnes tusenvis av bedrifter som tilbyr webhotell tjenester på egen server, og det varierer stort i forhold til hvilke tjenester de tilbyr i tillegg, som f.eks. egen nettside bygger, epost tjenester, webdesign, registrartjeneste osv.

Hvilket webhotell som blir valgt for din nettside, er som regel styrt av den som bygger/utvikler nettsiden for deg. Så om du går til et stort webdesign firma som har egen server, blir nettsiden din høyst sannsynlig liggende på server/webhotell hos dem.

Når jeg skal lage nettsiden din, velger jeg alltid et webhotell som dekker de behovene du har, og også hva du har som fremtidsvisjon for deg selv eller din bedrift.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, jeg har mottatt din beskjed.
Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no