En skreddersydd nettside er et håndtverk som tilpasses ditt behov

En nettside i dag er ikke bare noe man må ha for å ha en. I dag er en nettside ofte den viktigeste markedsføringskanalen, og det første stedet kunden møter deg. Nettsiden er like mye ditt varemerke som logo og grafisk profil, og bør derfor vise tydelig hvem du er, hvilke tjenester du tilbyr og hvordan de kan kontakte deg.

Det finnes mange ferdige maler man kan bruke og tilpasse, men de har sine begrensninger både når det gjelder funksjon og design, og ofte skiller en måltilpasset nettside seg ikke så mye ut fra andre nettsider.

En skreddersydd nettside derimot er et håndverk. Hver liten detalj er nøye planlagt og tilpasset både når det gjelder design og funksjon, og gir deg en unik nettside som ingen har maken til.

Hva du står for og hva du kan tilby kommer tydelig frem. Den blir ditt varemerke.

Hver nettside blir unik

Jeg skreddersyr alle nettsider jeg lager, både fordi jeg vil gi deg en unik nettside, men også fordi jeg elsker å designe. Men, om du har funnet en mal du gjerne vil bruke, så tilpasser jeg selvfølgelig den også.

Når jeg lager en skreddersydd nettside, har jeg full kontroll på kode og filer. Ferdige maler er ofte laget med rammeverk som f.eks. Bootstrap . Et rammeverk inneholder mange tunge filer og mye kode, noe som kan sinke innlastingen av nettsiden din, og gjøre nettsiden mer komplisert enn den behøver å være.

Ferdige designmaler legger også restriksjoner på hvor mye man kan tilpasse. Og enten du kjøper den eller velger en gratis deisgnmal, så vil veldig mange ha nettsider laget med samme malen.

En skreddersydd nettside vil alltid skille seg ut da den er laget utelukkende for deg.

Utseendet teller

Siden det finnes millioner av nettsider, så er det å ha en som skiller seg ut fra hopen med et elegant, skreddersydd design, høy brukervennlighet og funksjonalitet, verdt prisen. Den behøver ikke å være knusedeilig, slik som Vippsy, hunden på bildet, men den bør så absolutt se elegant og personlig ut.

Og, når du vet at vi  bruker kun 3-4 sekunder på bestemme oss om vi liker en nettside eller ikke, så er det å ha en visuelt tiltalende nettside der budskapet er tydelig, faktisk ganske viktig. Faller den ikke i smak ved første øyekast, surfer vi bare videre. (så nå håper jeg bittelitegrann at du liker hunder ...)

Skreddersøm kan være alt fra en enkelt sidemal som brukes av alle sidene på nettstedet ditt, til at hver eneste side er skreddersydd for å få frem budskapet du vil gi, både i utforming, design og innhold. Som regel er det noe midt i mellom.

Derfor vil pris også variere etter hva du ønsker og har råd til.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, jeg har mottatt din beskjed.
Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no