Logo design og grafisk design til en hyggelig pris

Har du behov for visittkort, brevark, brosjyrer, flyers eller ønsker du en lik profil på alle dine trykksaker?

Ett design som går igjen i hele din og ditt firmas profil? Ta kontakt med meg, så designer jeg det for deg.

Jeg klargjør for trykking og ordner med trykkeriet for deg. Så alt du behøver å gjøre, er å si hva du ønsker og hvordan du ønsker det.

Alt du trenger

Grafisk Design er et stort begrep som favner mye, fra nettsider og brosjyrer til bokomslag og illustrasjoner. Kunsten er å arrangere bilder og tekst slik at det kommuniserer budskapet du og/eller din bedrift ønsker å formidle. Skillet mellom kunst og grafisk design er av og til liten, men forskjellen er at en kunstner lager det han/hun selv ønsker, mens en grafisk designer lager det kunden dvs. du vil ha.

I webdesign er grafisk design en viktig del som kan trekker en nettside opp fra å være fin til å bli unik. Det tilfører nettsiden det lille ekstra og gjør den til ”a brand of one”. Men, det er ikke bare på nettsiden du kan ha behov for grafisk design. Kanhende trenger du en logo, visittkort, brevmaler, brosjyrer osv for å få en full grafisk profil, der alt er av samme designet.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, jeg har mottatt din beskjed.
Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no