Tlf: 932 88 706

Personvern- og coockies erklæring

Sist endret: 25.09 2018
Denne personvernerklæringen omhandler hvordan Annec Design samler inn ogbehandler personopplysninger i vårt daglige virke, dette gjelder både generelt,samt via våre nettsider og sosiale medier.

Annec Design, organisasjonsnummer: 998664942 er ansvarlig forbehandlingen og kan kontaktes ved spørsmål.

1. Personopplysninger som behandles

Annec Design samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- ogpersonnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Informasjon som innhentes:

·       Firmanavn

·       Organisasjonsnummer

·       Kontaktperson

·       Firmaadresse / fakturaadresse

·       Telefonnummer

·       e-postadresse

·       IP-adresse

2. Hvordan informasjon innhentes?

Annec Design samler inn opplysninger gjennom skjemaer på vårenettsider, mail, via telefon eller direkte kontakt.

·       Bedrift informasjon kontrolleres mot Brønnøysundregistrene. 

·       Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, vil vi kunne væreforhindret fra å kunne tilby deg våre produkter og tjenester.

·       Opplysningene om eierskap for et domene hentes fra WHOIS-databasen fordet aktuelle toppdomenet.

3. Formålet med informasjonen som innhentes

Formålet med å samle inn personopplysninger er å identifisere deg somkunde hos Annec Design, og å identifisere innehaveren og kontaktpersonene fordomenenavn i henhold til domenepolitikken for det aktuelle toppdomenet.

Videre for å kunne registrere din nettside og din IP adresse hos gjeldendewebhotell/publiseringsplattform og registrar for domenet, som brukes for å utvikleog publisere din nettside.

For å kunne integrere sosiale media, på din nettside.

Og for å kunne opprette eventuell epost tjenester for din nettside ogditt domene.

Hvis du ikke samtykker i innsamling av personopplysninger, eller hvisdu senere trekker tilbake samtykket, kan vi ikke oppfylle våre kontraktsmessigeforpliktelser ovenfor deg og/eller ditt domene, og vi kan da ikke tilby degnoen webdesign tjenester.

4. Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon vi innhenter lagres i vårt:
Økonomi system: Conta Faktura
Mailing systemer: Outlook.

I vårt datasystem.

5. Hvordan slettes opplysningene?

Opplysninger oppbevares i systemene så lenge de er oppdaterte, og deter relevant å beholde dem. Det rettslige grunnlaget for slik behandling erPersonopplysningsloven § 8.a (jfr. EUs personvernforordning § 6.1b). 

 

6. Utlevering av informasjon til tredjepart?

Ved registrering av domenenavn utleverer dine personopplysninger til registrar– Domenehop, Proisp, one.com, eller den som ansees som relevant registrar avdomenet, og som benytter dette til å registrere domene hos registreringsenhetenfor det aktuelle toppdomenet, i den grad dette er nødvendig for å kunne utføreregistrering eller administrasjon av domenet.

Ved registrering for sosiale media, utleveres dine personopplysningersom fornavn, etternavn og epost adresse, samt url til din nettside og url tildin facebookside hos relevante tjenester som:

Addthis.com

Mailchimp.com

 

Ved utvikling av din nettside, vil dine personopplysninger som fornavn,etternavn, epost adresse, firmanavn og organisasjonsnummer lagres hos relevantpubliseringsplattform.  Annec Designbruker følgende publiseringsplattformer for utvikling av nettsider:

Webflow.com

Wordpress.com

Businesscatalyst.com

Proisp.no

Domeneshop.com

 

7. Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn ipersonopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kanogså kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen avpersonopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan dutil enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Annec Design ikke har overholdt dine rettigheter ihenhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelletilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet,kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

8. Bruk av informasjonskapsler (cookies) på hjemmesidene:

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i at vi kan sette cookies idin nettleser dersom du ikke aktivt deaktiverer dette selv.

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedrebrukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er enliten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til åivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analyserehvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Disse tjenestene bruker vi på våre sider:

Webflow

Webflow er publiseringsplattformen dennenettsiden er bygget på.

Addthis.com

Addthis lagrer informasjon  i forhold til følge- og dele tjenester forsosiale media.

Slik kan du unngå cookies

Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse idin nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sideneikke fungere.

Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari

9. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere vår personvernerklæring når dette er nødvendig.En oppdatert versjon personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på vårnettside.

10. Kontaktinformasjon

Firmanavn: Annec Design
Org.nr: 998 66 4942
Telefon: +47 93288706
E-post: post@annec.no
Adresse: Motjernveien 10, 3740 Skien

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no


Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, vi har mottatt din beskjed.
Vi vil ta kontakt med deg så snart vi kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.