Tlf: 932 88 706

Om Annec DesignMitt navn er Anne Cecilie og jeg er utdannet fysioterapeut og multimediadesigner.
Etter å ha jobbet nesten 20 år som fysioterapeut, fant jeg ut at jeg ville jobbe mer med min kreative side og begynte å studere multimedia design, og i 2012 startet jeg Annec Design.

Annec Design er et enkvinnesforetakende som har som visjon å være en seriøs og pålitelig samarbeids partner for deg eller din bedrift.
Jeg er opptatt av at du skal få kvalitetsprodukter og legger derfor vekt på å ha gode samarbeids prosesser med mine kunder.

Med utdannelse som multimedia designer, kan jeg supplere nettsiden din med grafisk design, fotografering, animasjoner, fotogallerier og hva du ellers måtte ønske.

Jeg er kreativ, lærevillig og nysgjerrig og vil søke etter de beste løsningene for din nettside. Webdesign og grafisk design er for meg både jobb og hobby, det vil si at jeg liker det jeg gjør. Jeg søker hele tiden ny kunnskap slik at jeg har større mulighet for å gjøre din nettside unik. Jeg ser utfordringer som spennende og vil gjerne gi det lille ekstra som gir deg et kvalitets produkt og meg gleden av å gjøre det.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no


Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, vi har mottatt din beskjed.
Vi vil ta kontakt med deg så snart vi kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.