Hvordan få lightbox til å fungere med collections

Lighbox fungerer foreløpig ikke med collections i i webflow,så om du ønsker å lage et fotogalleri som åpner lighbox når et bilde klilkkes på, må du ty til noen kreative tiltak. Men jeg har funnet en link til en workaround der du kan få lightbox og collections til å fungere perfekt: Dynamic lightboxwith cms workaround works perfectly

Her er en video som viser i detalj hvordan bygge etfotogalleri med lightboks i CMS. Fungerer kjempefint: New tutorialcms galleries made easy

Og her er linken til javascript koden: https://forum.webflow.com/t/full-cms-lightbox/33669

Du kan også legge inn en alt tekst slik:  

Opprett et tekst felt i CMS som du kaller ALT TEKST.  Legg inn alt="" rett etter img src(som vanlig) Og fra ADD FIELD velger du ALT TEKST og legger den inn mellom""

Husk å legge inn et transparent bilde i img src feltet i HTMLkoden (det første stedet du skal legge inn bildet i EMBED)  Det er for at alle bildene skal få sammehøyden.  Det må først legges inn på siden– lag en seksjon og legg bildet i den. Åpne så bildet i browseren og kopier bildets url.  Lim den inn rett etter img src i Embed koden.

Når skjermbredden du ser galleriet på går ned til mobil, forsvinner navigasjonspilene på hver side, men swipe er aktiv, så du kan forsatt bla frem og tilbake mellom bildene.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Tusen takk, jeg har mottatt din beskjed.
Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan.
Ha en fin dag!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Jeg er hørselshemmet. Derfor kan det være litt vanskelig for meg å høre hva du sier i telefonen. Så kontakt meg helst via kontaktskjema, send meg en epost eller en sms.

Om du helst vil ringe meg så går det som regel greit dersom du snakker tydelig og høyt.

Tlf: 932 88 706
Epost: post@annec.no