DIN NETTSIDE BLIR UNIK MED ET SKREDDERSYDD DESIGN

webside-fra-annec-designnettside-fra-annec-design

En nettside i dag er ikke bare noe man må ha for å ha en. I dag er en nettside ofte den viktigeste markedsføringskanalen, og det første stedet kunden møter deg. Nettsiden er like mye ditt varemerke som logo og grafisk profil, og bør derfor vise tydelig hvem du er, hvilke tjenester du tilbyr og hvordan de kan kontakte deg.

 

Det finnes mange ferdige maler man kan bruke og tilpasse, men de har sine begrensninger både når det gjelder funksjon og design, og ofte skiller en måltilpasset nettside seg ikke så mye ut fra andre nettsider.

 

En skreddersydd nettside derimot er et håndverk. Hver liten detalj er nøye planlagt og tilpasset både når det gjelder design og funksjon, og gir deg en unik nettside som ingen har maken til. Hva du står for og hva du kan tilby kommer tydelig frem. Den blir ditt varemerke.

 

Siden det er millioner av nettsider, så er det å ha en som skiller seg ut fra hopen med et elegant, skreddersydd design, høy brukervennlighet og funksjonalitet, verdt prisen.

 

Nå uttrykte jeg meg kanskje litt klossete, for du fikk sikkert følelsen av at en skreddersydd nettside er fryktelig dyr.

Men det er slett ikke tilfelle. se mine priser her

Jeg skreddersyr alle nettsider jeg lager, både fordi jeg vil gi deg en unik nettside, men også fordi jeg elsker å designe. Men, om du har funnet en mal du gjerne vil bruke, så tilpasser jeg selvfølgelig den også.

 

Når jeg lager en skreddersydd nettside, har jeg full kontroll på kode og filer. Ferdige maler er ofte laget med rammeverk som f.eks. Bootstrap . Et rammeverk inneholder mange tunge filer og mye kode, noe som kan sinke innlastingen av nettsiden din, og gjøre nettsiden mer komplisert enn den behøver å være.

 

Derfor….Om du vil ha en skreddersydd nettside til en hyggelig pris, så……

kontakt-informasjon-for-annec-design